Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Menyelaraskan harga SimDif di seluruh Dunia

Untuk membuat satu harga yang berpatutan untuk semua, memerlukan pengiraan harga yang berbeza untuk semua orang

SimDif membuat indeks khusus, FairDif, untuk mengira harga versi berbayarnya. Terima kasih kepada FairDif, harga SimDif disesuaikan dengan kos sara hidup di setiap negara. SimDif nampaknya merupakan perkhidmatan pertama di Internet yang menerapkan harga adaptif seperti ini. SimDif juga menyertakan versi percuma yang tersedia untuk semua orang.

FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan
FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan

Harga tetap tunggal tidak mempunyai nilai yang sama untuk semua orang di dunia

Murah untuk sesetengah orang, hampir tidak mampu dimiliki oleh orang lain, terlalu mahal bagi mereka yang sangat memerlukannya.

Berdasarkan indeks harga ternama termasuk Bank Dunia, OECD, dan Numbeo, FairDif berusaha untuk menganggarkan harga yang mempunyai nilai yang sama untuk semua orang. Sebagai contoh, satu tahun versi Pro adalah $ 109 di AS, dan kira-kira $ 89 di Jepun, $ 34 di India, $ 34 di Nigeria, dan $ 101 di Perancis.

Ini tidak bermaksud orang di India atau Nigeria membayar lebih rendah daripada orang di Perancis atau AS. Mungkin harga berbeza, tetapi nilai relatifnya sama.

Sepengetahuan kami, SimDif adalah aplikasi dan perkhidmatan dalam talian pertama yang menyediakan harga adaptif seperti ini

FairDif adalah terjemahan etika yang jelas dalam mewujudkan usaha impak sosial .

Memperkenalkan FairDif, indeks pariti daya beli yang diterapkan pada harga versi Smart dan Pro.
Memperkenalkan FairDif, indeks pariti daya beli yang diterapkan pada harga versi Smart dan Pro.