Mengenai SimDif

Mengenai SimDif

Menu

Menyelaraskan harga SimDif di seluruh Dunia

FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan
FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan

Untuk membuat satu harga yang berpatutan untuk semua, memerlukan pengiraan harga yang berbeza untuk semua orang

SimDif membuat indeks khusus, FairDif, untuk mengira harga versi berbayarnya. Terima kasih kepada FairDif, harga SimDif disesuaikan dengan kos sara hidup di setiap negara. SimDif nampaknya merupakan perkhidmatan pertama di Internet yang menerapkan harga adaptif seperti ini. SimDif juga menyertakan versi percuma yang tersedia untuk semua orang.

Harga tetap tunggal tidak mempunyai nilai yang sama untuk semua orang di dunia

Murah untuk sesetengah orang, hampir tidak mampu dimiliki oleh orang lain, terlalu mahal bagi mereka yang sangat memerlukannya.

Berdasarkan indeks harga ternama termasuk Bank Dunia, OECD, dan Numbeo, FairDif berusaha untuk menganggarkan harga yang mempunyai nilai yang sama untuk semua orang. Sebagai contoh, satu tahun versi Pro adalah $ 69 di AS, dan kira-kira $ 81 di Jepun, $ 25 di India, $ 33 di Nigeria, dan $ 76 di Perancis.

Ini tidak bermaksud orang di India atau Nigeria membayar lebih rendah daripada orang di Perancis atau AS. Mungkin harga berbeza, tetapi nilai relatifnya sama.

Sepengetahuan kami, SimDif adalah aplikasi dan perkhidmatan dalam talian pertama yang menyediakan harga adaptif seperti ini

FairDif adalah terjemahan etika yang jelas dalam mewujudkan usaha impak sosial .

Memperkenalkan FairDif, indeks pariti daya beli yang diterapkan pada harga versi Smart dan Pro.
Memperkenalkan FairDif, indeks pariti daya beli yang diterapkan pada harga versi Smart dan Pro.

Penyetempatan: Untuk Menyokong dan Mempromosikan Bahasa dan Budaya

SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili
SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili

Majoriti dunia kini boleh mengakses internet dari telefon

Terlalu banyak orang terpaksa menggunakan bahasa Inggeris atau bahasa lain yang banyak digunakan, terutamanya dari negara-negara membangun internet kerana terdapat sedikit atau sifar alat dalam talian dalam bahasa ibunda mereka. Inilah sebabnya mengapa penting untuk menghubungi pengguna tersebut dan menyelesaikan persamaan linguistik ini.

Salah satu nilai teras Simple Different adalah menghormati dan mempromosikan kepelbagaian kaya bahasa dan budaya dunia, sebelum memikirkan penukaran kewangan

Etika Berbeza Sederhana

Pendekatan "pengguna pertama"

Sebahagian daripada Etika Simple Different, syarikat di belakang SimDif, adalah untuk membimbing penggunanya ketika mereka membina laman web. SimDif dirancang untuk mendorong pengguna membuat dan mengatur kandungan yang ingin dilihat oleh pembaca mereka: ini juga merupakan kaedah terbaik untuk menyusun laman web untuk Google.

SimDif tidak difahami sebagai produk yang akan dibeli orang sebelum mereka berpeluang memahaminya.