Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Pasukan Teras Berbeza Sederhana

Yorick

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Simple Different

Merancang Antarmuka Pengguna Grafik selama 30 tahun dan mempunyai minat untuk mengimbangi pengalaman pengguna dan reka bentuk perisian dengan etika. Dia menghabiskan waktunya untuk membantu pengguna, belajar tentang persepsi dan keperluan mereka, dan mencipta cara untuk memberi mereka penyelesaian yang berkesan dan telus. Yorick percaya SimDif dapat menjadi usaha impak sosial yang berjaya dan tempat bagi orang berbakat untuk mengekspresikan diri dengan gembira dan berkembang di bidang pilihan mereka.

Dia pernah menjadi ahli terapi urut tradisional Thailand, masih belajar tentang kesadaran hari ini, dan pasti memerlukan tempat duduk baru untuk Royal Enfieldnya.

Tuan Yut

Pembangun Aplikasi iOS, Pentadbir Pelayan

Yut sentiasa memerhatikan mesin maya dan fizikal kita. Dia telah menjadi ahli keluarga yang penting dan berharga sejak 2011.

Fikirannya yang ingin tahu, sikap lembut, dan baik hati, digabungkan dengan keprihatinannya terhadap pengalaman pengguna telah menjadi salah satu tonggak Simple Different. Dia kini menyelaraskan pengembangan SimDif 2.

Yut suka mencuba perkara baru di Linux, menguji aplikasi baru, menonton filem, bermain gitar, dan minum kopi.

Tuan Berm

Pembangun Apl Android & Yorname

Berm bergabung dengan Simple Different pada tahun 2014. Dia datang ke sini dengan semangat tinggi untuk meningkatkan pembangun laman web pertama di Android. Dia terkenal sangat tajam dan sejuk. Terima kasih kepada Berm, Aplikasi Android kini menjadi alat utama bagi pengguna kami untuk membina laman web mereka.

Keghairahan utamanya untuk bekerja adalah untuk menanggapi rasa ingin tahu anaknya yang tidak berkesudahan.

Tuan O

Penyihir Belakang

Di sebalik keperibadian yang ceria, Mr. O menyembunyikan fikiran yang bernas dan rasa yang jelas untuk struktur dan organisasi. Dia bergabung dengan pasukan itu satu tahun yang lalu dan sumbangannya dalam penciptaan platform baru sangat berharga.

Ketika dia tidak bekerja, dia adalah pengikut berita teknologi yang gemar dan merupakan bapa kepada 3 orang anak yang pandai.

Mai

Malaikat Kod

Mai sangat ingin tahu, sangat rajin dan suka pekerjaannya. Dia agak bosan dengan pengembangan back-end, jadi dia sekarang juga masuk ke front-end. Dia mempunyai keinginan yang mendalam untuk memahami dan menulis kod yang lebih baik. Dia meninggalkan universiti beberapa tahun yang lalu dan sedang dalam perjalanan untuk menjadi pembangun timbunan penuh yang berbakat.

Dia membeli sebuah kereta baru dan suka berkeliling di seberang sana.

Fai

Kod Fairy

Wanita muda yang cantik ini cepat belajar. Sentiasa bersemangat untuk memahami bagaimana sesuatu berfungsi, dia secara progresif menunjukkan kecekapan nyata dalam banyak aspek penciptaan SimDif 2. Fai adalah bakat tumpukan masa depan tetapi juga mementingkan kualiti grafik karyanya.

Di rumah dia suka melukis dan membaca untuk meningkatkan Bahasa Inggerisnya.

Ning

Pegawai Tadbir dan Ibu Syarikat

Ning telah berada di sini sejak awal tahun 2009, melakukan akaun, memasukkan cukai, membantu mendapatkan status BOI, visa dan izin kerja. Dan sama pentingnya Ning membuat semua orang gembira semasa susah.

Apabila dia tidak bersama-sama memegang syarikat itu, dia suka merajut dan menyulam. Dia juga ahli terapi urut yang disegani.

Stéphane

Pengalaman dan Sokongan Pengguna

Stéphane bergabung dengan SimpleDifferent pada tahun 2014. Seperti kebanyakan ahli pasukan, dia adalah orang yang mempunyai banyak bakat. Dia telah bekerja di IT selama 15 tahun dan bertanggungjawab untuk terjemahan Jepun dan menyelaraskan kerja penterjemah lain. Stéphane sangat dekat dengan keperluan pengguna, dia menjawab hotline dan menyumbang kepada konsep masa depan SimDif.

Pada masa lapang, dia suka bermain badminton dan terlibat secara aktif dalam mempelajari muzik tradisional Thai.

Paul

Komunikasi Digital

Paul telah menjadi sebahagian daripada SimDif dua kali, menyertai paling baru-baru ini pada 2020. Sepanjang 20 tahun yang lalu, majoriti kerjanya adalah dalam Pembangunan Web dan Komunikasi Digital.

Dalam karyanya dan juga dalam kehidupan peribadinya, anda dapat melihat dengan jelas motivasinya untuk memahami dunia pada setiap peringkat, dari konkrit kepada abstrak, dan untuk mencuba dan menyesuaikan cara dia berfikir dan berkelakuan sewajarnya.

Fikiran yang ingin tahu, cara yang terbuka dan ketat untuk mengatur konsep, dan pemahaman yang mendalam tentang etika SimDif, menjadikannya rakan usaha sama yang hebat dalam mereka bentuk strategi komersial kami.

Dalam kata-katanya sendiri: “Tinggal di Thailand telah memberi saya begitu banyak: bahasa, muzik, kawan, pandangan baharu.. Cinta di atas segala-galanya.. dan saya juga telah diberkati oleh keluarga penyayang di rumah di UK juga. Saya amat bersyukur."

Anton

Bantuan Pengguna & Perunding Undang-undang

Anton telah terlibat sebagai penterjemah Rusia sejak 2014 dan menyertai SimDif pada 2020. Anton membantu pengguna dengan soalan dan kerja mereka pada terjemahan dan komunikasi penting dengan pihak ketiga.

Anton mempunyai latar belakang undang-undang dan gemar mempelajari kemahiran baharu. Dia juga peminat sukan dengan minat yang merangkumi dari biliard dan ping pong kepada papan selaju dan senaman gim... dan makanan Thai ;-)