Mengenai SimDif

Mengenai SimDif

Menu

Pasukan Teras Berbeza Sederhana

Yorick

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Simple Different

Merancang Antarmuka Pengguna Grafik selama 30 tahun dan mempunyai minat untuk mengimbangi pengalaman pengguna dan reka bentuk perisian dengan etika. Dia menghabiskan waktunya untuk membantu pengguna, belajar tentang persepsi dan keperluan mereka, dan mencipta cara untuk memberi mereka penyelesaian yang berkesan dan telus. Yorick percaya SimDif dapat menjadi usaha impak sosial yang berjaya dan tempat bagi orang berbakat untuk mengekspresikan diri dengan gembira dan berkembang di bidang pilihan mereka.

Dia pernah menjadi ahli terapi urut tradisional Thailand, masih belajar tentang kesadaran hari ini, dan pasti memerlukan tempat duduk baru untuk Royal Enfieldnya.

Tuan Yut

Pembangun Aplikasi iOS, Pentadbir Pelayan

Yut sentiasa memerhatikan mesin maya dan fizikal kita. Dia telah menjadi ahli keluarga yang penting dan berharga sejak 2011.

Fikirannya yang ingin tahu, sikap lembut, dan baik hati, digabungkan dengan keprihatinannya terhadap pengalaman pengguna telah menjadi salah satu tonggak Simple Different. Dia kini menyelaraskan pengembangan SimDif 2.

Yut suka mencuba perkara baru di Linux, menguji aplikasi baru, menonton filem, bermain gitar, dan minum kopi.

Tuan Berm

Pembangun Apl Android & Yorname

Berm bergabung dengan Simple Different pada tahun 2014. Dia datang ke sini dengan semangat tinggi untuk meningkatkan pembangun laman web pertama di Android. Dia terkenal sangat tajam dan sejuk. Terima kasih kepada Berm, Aplikasi Android kini menjadi alat utama bagi pengguna kami untuk membina laman web mereka.

Keghairahan utamanya untuk bekerja adalah untuk menanggapi rasa ingin tahu anaknya yang tidak berkesudahan.

Tuan O

Penyihir Belakang

Di sebalik keperibadian yang ceria, Mr. O menyembunyikan fikiran yang bernas dan rasa yang jelas untuk struktur dan organisasi. Dia bergabung dengan pasukan itu satu tahun yang lalu dan sumbangannya dalam penciptaan platform baru sangat berharga.

Ketika dia tidak bekerja, dia adalah pengikut berita teknologi yang gemar dan merupakan bapa kepada 3 orang anak yang pandai.

Mai

Malaikat Kod

Mai sangat ingin tahu, sangat rajin dan suka pekerjaannya. Dia agak bosan dengan pengembangan back-end, jadi dia sekarang juga masuk ke front-end. Dia mempunyai keinginan yang mendalam untuk memahami dan menulis kod yang lebih baik. Dia meninggalkan universiti beberapa tahun yang lalu dan sedang dalam perjalanan untuk menjadi pembangun timbunan penuh yang berbakat.

Dia membeli sebuah kereta baru dan suka berkeliling di seberang sana.

Fai

Kod Fairy

Wanita muda yang cantik ini cepat belajar. Sentiasa bersemangat untuk memahami bagaimana sesuatu berfungsi, dia secara progresif menunjukkan kecekapan nyata dalam banyak aspek penciptaan SimDif 2. Fai adalah bakat tumpukan masa depan tetapi juga mementingkan kualiti grafik karyanya.

Di rumah dia suka melukis dan membaca untuk meningkatkan Bahasa Inggerisnya.

Ning

Pegawai Tadbir dan Ibu Syarikat

Ning telah berada di sini sejak awal tahun 2009, melakukan akaun, memasukkan cukai, membantu mendapatkan status BOI, visa dan izin kerja. Dan sama pentingnya Ning membuat semua orang gembira semasa susah.

Apabila dia tidak bersama-sama memegang syarikat itu, dia suka merajut dan menyulam. Dia juga ahli terapi urut yang disegani.

Stéphane

Pengalaman dan Sokongan Pengguna

Stéphane bergabung dengan SimpleDifferent pada tahun 2014. Seperti kebanyakan ahli pasukan, dia adalah orang yang mempunyai banyak bakat. Dia telah bekerja di IT selama 15 tahun dan bertanggungjawab untuk terjemahan Jepun dan menyelaraskan kerja penterjemah lain. Stéphane sangat dekat dengan keperluan pengguna, dia menjawab hotline dan menyumbang kepada konsep masa depan SimDif.

Pada masa lapang, dia suka bermain badminton dan terlibat secara aktif dalam mempelajari muzik tradisional Thai.

Tom

Pengarah Komunikasi dan Pemasaran

Tom lulus dalam Sains Komputer pada tahun 2009 dan sejak itu bekerja di bidang komunikasi dan pemasaran.

Dia mempunyai minat yang sebenar untuk muzik dan tinggal di China selama 9 tahun untuk mengatur acara hiburan dan mengurus / menghasilkan kumpulan dan artis.

Pada masa lapang, dia suka pergi ke gim, menulis muzik, dan menghabiskan masa dengan anjingnya.

Etika Berbeza Sederhana

Pendekatan "pengguna pertama"

Sebahagian daripada Etika Simple Different, syarikat di belakang SimDif, adalah untuk membimbing penggunanya ketika mereka membina laman web. SimDif dirancang untuk mendorong pengguna membuat dan mengatur kandungan yang ingin dilihat oleh pembaca mereka: ini juga merupakan kaedah terbaik untuk menyusun laman web untuk Google.

SimDif tidak difahami sebagai produk yang akan dibeli orang sebelum mereka berpeluang memahaminya.

Tetapi apa sebenarnya SimDif?

Ikon Aplikasi SimDif
Ikon Aplikasi SimDif

Aplikasi Pembuatan Laman Web yang unik

SimDif adalah salah satu daripada beberapa pembangun laman web yang berfungsi sepenuhnya, dengan ciri yang sama, pada telefon, komputer dan tablet. Ini membolehkan anda beralih dari satu peranti ke peranti lain dengan mudah untuk mengedit dan menerbitkan laman web anda.

SimDif 2 adalah aplikasi untuk membuat laman web penuh, semuanya dari telefon tanpa pengetahuan teknikal.

Buat laman web dengan menambahkan halaman dan blok dan kemudian menambahkan kandungan. Blok membuat halaman, halaman membuat laman web.

Ini untuk siapa?

SimDif adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat laman web, tanpa gangguan. Majoriti pengguna hari ini adalah pemilik perniagaan kecil, guru, pelajar, komuniti dan kelab, usahawan, dan orang yang menjual perkhidmatan.

Mengapa ia dicipta?

Simple Different yang dikembangkan SimDif 2 untuk memenuhi keperluan pembuatan laman web orang di seluruh dunia, untuk membantu pengguna membina kehadiran mereka di web dan mempunyai platform untuk mengurus laman web mereka.

Sudah tersedia dalam 13 bahasa, perkhidmatan ini telah dirancang untuk diterjemahkan. Terima kasih kepada BabelDif (alat terjemahan yang dikembangkan bersama SimDif 2), aplikasi dan panduannya dapat diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa, oleh penggunanya sendiri. Tujuannya adalah untuk menyokong seberapa banyak bahasa dan budaya yang mungkin, terutama yang kurang diwakili di internet .

Berapa harganya?

Terdapat versi percuma, dan untuk pertama kalinya di dunia, harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Indeks ini dipanggil FairDif dan memungkinkan untuk mengira harga yang tepat untuk setiap negara. Hosting dan panduan adalah percuma untuk semua jenis laman web. Untuk melihat ciri dan harga setiap versi di mana anda berada, anda boleh pergi ke sini .