Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Sederhana Berbeza

Syarikat

Simple Different Co. LTD ditubuhkan pada tahun 2009. Ia adalah syarikat yang dibiayai sendiri yang berpusat di Chiang Mai, Thailand dengan komuniti bakat kecil dan pelbagai dari seluruh dunia.

Mereka terdiri daripada 10 orang yang berumur antara 23 hingga 52 tahun yang berkongsi 4 bahasa - Inggeris, Thai, Perancis, Sepanyol dan dialek Thai utara tempatan.

Mereka semua mempunyai keyakinan yang sama dalam membina aplikasi yang asli dan berguna dan juga mempunyai etika yang sama ketika menentukan perkhidmatan mereka dan membantu pengguna mereka.

3 tahun yang lalu mereka mula menulis semula versi pertama SimDif dan memanggilnya "V2". Ini adalah platform teknikal yang bijak yang dapat menyokong SimDif 2 dan projek lain yang sama.

Pasukan sehari yang berbeza
Pasukan sehari yang berbeza

Keluarga

Pengasasnya adalah Perancis dan Switzerland. Rakan, keluarga, dan beberapa pemaju masih menjadi pemegang saham syarikat sehingga hari ini.

Terdapat juga beberapa penasihat utama dan penterjemah yang berkolaborasi secara berkala dengan pasukan Simple Different.

Selama dekad yang lalu, beberapa pemaju yang sangat baik telah menjadi sebahagian daripada pengembaraan. Anggota pasukan tersebut, bersama dengan pemegang saham, penasihat, perunding, penterjemah, dan yang paling penting pengguna, secara langsung bertanggungjawab terhadap kualiti dan nilai yang ditunjukkan oleh SimDif.

Selama ini mereka telah memperoleh banyak pengalaman dalam pembuatan dan pengurusan aplikasi pembangun laman web.

Siapakah pasukan teras Simple Different?