Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Apa kata orang mengenai SimDif?

Ulasan profesional:

2019 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"Secara keseluruhan, Pembangun Laman Web untuk Android adalah aplikasi yang dirancang dengan sangat baik yang memberikan bidang utama yang paling penting: kemudahan penggunaan, fleksibiliti, kemampuan, dan kepanjangan"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"Aplikasi ini telah mendapat penerimaan positif di kalangan pengguna android dengan testimoni dari peminat. Kemudahan dan kesederhanaan aplikasi telah memperolehnya lebih banyak muat turun dan penggunaan. Fakta bahawa anda tidak perlu menyewa orang lain untuk membina laman web untuk anda perniagaan adalah impian kebanyakan pemilik perniagaan di luar sana dan pembangun laman web SimDif telah menjadikan impian itu menjadi kenyataan "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif jelas memikirkan dengan teliti bagaimana prestasi laman web yang dibuat oleh pengguna mereka, baik untuk pelawat laman web dan untuk hasil mesin pencari. Secara keseluruhan, kombinasi kemudahan penggunaan dan konsistensi kemampuannya untuk membuat laman web di Android, iPhone, iPad, dan desktop tidak dapat ditandingi. "

Penilaian dan ulasan pengguna di gedung Google Play:

Stefanie Bollmann

21 November 2018 - ★★★★★

"Saya melihat pelbagai aplikasi pembangun laman web sebelum memilih untuk menggunakan SimDif dan saya tidak pernah menyesal dengan pilihan saya. Ini yang terbaik: mudah untuk mengurus dan mengemas kini laman web dari semua peranti dan menerbitkan dalam sekelip mata. Apabila saya tidak dapat menyelesaikan masalah sendiri Saya mendapat bantuan pantas dari pasukan perkhidmatan pelanggan yang baik. Cadangkan ia 100% "

Clive Cooper

19 November 2018 - ★★★★★

"Memandangkan aplikasi ini sebagai ujian yang adil, sangat mengagumkan. Ia melakukan apa yang saya harapkan dan melakukannya dengan baik. Aplikasi yang sangat intuitif. Saya dapat melihat diri saya memilih versi pro akhirnya tetapi buat masa ini, versi percuma baik-baik saja. Baiklah pemaju selesai. "

Danoz Directo

3 November 2018 - ★★★★★

"Hebat, mudah digunakan serta mempunyai ciri-ciri percuma tetapi saya akan menggunakan versi pro kerana saya kagum."

Moomin74

28 Oktober 2018 - ★★★★★

"Pembangun laman web dan aplikasi hosting yang hebat. Sangat mudah untuk menguruskan semuanya dari satu aplikasi."

Chidi Edward Nnaji

1 Oktober 2018 - ★★★★★

"SimDif adalah salah satu kaedah termudah untuk membina apa sahaja jenis laman web. Bahkan orang baru boleh menggunakan SimDif."

Sederhana Berbeza

Syarikat

Simple Different Co. LTD ditubuhkan pada tahun 2009. Ia adalah syarikat yang dibiayai sendiri yang berpusat di Chiang Mai, Thailand dengan komuniti bakat kecil dan pelbagai dari seluruh dunia.

Mereka terdiri daripada 10 orang yang berumur antara 23 hingga 52 tahun yang berkongsi 4 bahasa - Inggeris, Thai, Perancis, Sepanyol dan dialek Thai utara tempatan.

Mereka semua mempunyai keyakinan yang sama dalam membina aplikasi yang asli dan berguna dan juga mempunyai etika yang sama ketika menentukan perkhidmatan mereka dan membantu pengguna mereka.

3 tahun yang lalu mereka mula menulis semula versi pertama SimDif dan memanggilnya "V2". Ini adalah platform teknikal yang bijak yang dapat menyokong SimDif 2 dan projek lain yang sama.