Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Penyetempatan: Untuk Menyokong dan Mempromosikan Bahasa dan Budaya

Majoriti dunia kini boleh mengakses internet dari telefon

Terlalu banyak orang terpaksa menggunakan bahasa Inggeris atau bahasa lain yang banyak digunakan, terutamanya dari negara-negara membangun internet kerana terdapat sedikit atau sifar alat dalam talian dalam bahasa ibunda mereka. Inilah sebabnya mengapa penting untuk menghubungi pengguna tersebut dan menyelesaikan persamaan linguistik ini.

Salah satu nilai teras Simple Different adalah menghormati dan mempromosikan kepelbagaian kaya bahasa dan budaya dunia, sebelum memikirkan penukaran kewangan

SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili
SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili

Bahasa ibunda anda sendiri

BabelDif adalah alat di dalam SimDif 2 yang membolehkan pengguna menerjemahkan aplikasi ke dalam bahasa mereka sendiri. Aplikasi ini dibina dalam teras aplikasi, memberi pengguna platform untuk menyumbang dan melokalisasikan aplikasi secara langsung, oleh mereka sendiri.

BabelDif sudah maju. Dalam 3 tahun akan datang, ia akan dapat memudahkan terjemahan aplikasi ke lebih dari 100 Bahasa. BabelDif diilhamkan oleh Ikan Babel Douglas Adams . :-)

Penting untuk memberi pengguna kemampuan untuk lebih memahami dan mengendalikan alat yang mereka gunakan untuk membina kehadiran mereka sendiri di web.

FairDif menyokong inisiatif ini dengan menawarkan indeks harga yang adil untuk setiap negara: