Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Untuk Akhbar

Kit akhbar merangkumi:

Siaran akhbar

Penerangan aplikasi

Ikon / logo SimDif 2

Tangkapan Skrin untuk Android, iPhone, dan iPad

Logo Berbeza Sederhana

Siaran Akhbar

SimDif 2 keluar sekarang

Misi SimDif adalah untuk membantu orang belajar bagaimana membuat laman web yang berfungsi untuk diri mereka sendiri. Pada tahun 2012 aplikasi tersebut menjadi aplikasi pembangun laman web pertama di iOS dan Android dan sejak itu ia berkembang dari mulut ke mulut.

SimDif 2 kini menjangkau liputan dan tekan untuk menarik khalayak yang lebih luas di seluruh dunia dan membantu lebih banyak orang membuat laman web yang baik.

SimDif adalah projek impak sosial yang bertujuan memperkasakan seramai mungkin orang. BabelDif diciptakan untuk memungkinkan menerjemahkan aplikasi ke dalam berbagai bahasa , dan FairDif ditubuhkan untuk memberikan harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Terdapat juga versi percuma.

Tetapi apa sebenarnya SimDif?

Ikon Aplikasi SimDif
Ikon Aplikasi SimDif

Aplikasi Pembuatan Laman Web yang unik

SimDif adalah salah satu daripada beberapa pembangun laman web yang berfungsi sepenuhnya, dengan ciri yang sama, pada telefon, komputer dan tablet. Ini membolehkan anda beralih dari satu peranti ke peranti lain dengan mudah untuk mengedit dan menerbitkan laman web anda.

SimDif 2 adalah aplikasi untuk membuat laman web penuh, semuanya dari telefon tanpa pengetahuan teknikal.

Buat laman web dengan menambahkan halaman dan blok dan kemudian menambahkan kandungan. Blok membuat halaman, halaman membuat laman web.

Ini untuk siapa?

SimDif adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat laman web, tanpa gangguan. Majoriti pengguna hari ini adalah pemilik perniagaan kecil, guru, pelajar, komuniti dan kelab, usahawan, dan orang yang menjual perkhidmatan.

Mengapa ia dicipta?

Simple Different yang dikembangkan SimDif 2 untuk memenuhi keperluan pembuatan laman web orang di seluruh dunia, untuk membantu pengguna membina kehadiran mereka di web dan mempunyai platform untuk mengurus laman web mereka.

Sudah tersedia dalam 13 bahasa, perkhidmatan ini telah dirancang untuk diterjemahkan. Terima kasih kepada BabelDif (alat terjemahan yang dikembangkan bersama SimDif 2), aplikasi dan panduannya dapat diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa, oleh penggunanya sendiri. Tujuannya adalah untuk menyokong seberapa banyak bahasa dan budaya yang mungkin, terutama yang kurang diwakili di internet .

Berapa harganya?

Terdapat versi percuma, dan untuk pertama kalinya di dunia, harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Indeks ini dipanggil FairDif dan memungkinkan untuk mengira harga yang tepat untuk setiap negara.

Hosting dan panduan adalah percuma untuk semua jenis laman web.

Untuk melihat ciri dan harga setiap versi di mana anda berada, anda boleh pergi ke sini .