Mengenai SimDif

Mengenai SimDif

Menu

Pertanyaan

Mencari sokongan?

Sebagai pengguna SimDif, cara terpantas untuk mendapatkan jawapan kepada masalah teknikal atau mendapatkan bantuan adalah dengan menggunakan kawasan bantuan. (butang merah, kiri bawah).

Senang mendengar dari anda

Jangan ragu untuk menghubungi kami dengan pertanyaan akhbar, jika anda mempunyai pertanyaan mengenai kandungan laman web ini.
Email kami
Alamat emel
Subjek
Mesej

Pembina Laman Web oleh syarikat Simple Different

Untuk mengetahui nilai-nilai yang dijunjung oleh SimDif

Sila periksa halaman berikut:

Tetapi apa sebenarnya SimDif?

Ikon Aplikasi SimDif
Ikon Aplikasi SimDif

Aplikasi Pembuatan Laman Web yang unik

SimDif adalah salah satu daripada beberapa pembangun laman web yang berfungsi sepenuhnya, dengan ciri yang sama, pada telefon, komputer dan tablet. Ini membolehkan anda beralih dari satu peranti ke peranti lain dengan mudah untuk mengedit dan menerbitkan laman web anda.

SimDif 2 adalah aplikasi untuk membuat laman web penuh, semuanya dari telefon tanpa pengetahuan teknikal.

Buat laman web dengan menambahkan halaman dan blok dan kemudian menambahkan kandungan. Blok membuat halaman, halaman membuat laman web.

Ini untuk siapa?

SimDif adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat laman web, tanpa gangguan. Majoriti pengguna hari ini adalah pemilik perniagaan kecil, guru, pelajar, komuniti dan kelab, usahawan, dan orang yang menjual perkhidmatan.

Mengapa ia dicipta?

Simple Different yang dikembangkan SimDif 2 untuk memenuhi keperluan pembuatan laman web orang di seluruh dunia, untuk membantu pengguna membina kehadiran mereka di web dan mempunyai platform untuk mengurus laman web mereka.

Sudah tersedia dalam 13 bahasa, perkhidmatan ini telah dirancang untuk diterjemahkan. Terima kasih kepada BabelDif (alat terjemahan yang dikembangkan bersama SimDif 2), aplikasi dan panduannya dapat diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa, oleh penggunanya sendiri. Tujuannya adalah untuk menyokong seberapa banyak bahasa dan budaya yang mungkin, terutama yang kurang diwakili di internet .

Berapa harganya?

Terdapat versi percuma, dan untuk pertama kalinya di dunia, harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Indeks ini dipanggil FairDif dan memungkinkan untuk mengira harga yang tepat untuk setiap negara. Hosting dan panduan adalah percuma untuk semua jenis laman web. Untuk melihat ciri dan harga setiap versi di mana anda berada, anda boleh pergi ke sini .