Mengenai SimDif

Mengenai SimDif

Menu

Siaran Akhbar

SimDif 2 keluar sekarang

Misi SimDif adalah untuk membantu orang belajar bagaimana membuat laman web yang berfungsi untuk diri mereka sendiri. Pada tahun 2012 aplikasi tersebut menjadi aplikasi pembangun laman web pertama di iOS dan Android dan sejak itu ia berkembang dari mulut ke mulut.

SimDif 2 kini menjangkau liputan dan tekan untuk menarik khalayak yang lebih luas di seluruh dunia dan membantu lebih banyak orang membuat laman web yang baik.

SimDif adalah projek impak sosial yang bertujuan memperkasakan seramai mungkin orang. BabelDif diciptakan untuk memungkinkan menerjemahkan aplikasi ke dalam berbagai bahasa , dan FairDif ditubuhkan untuk memberikan harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Terdapat juga versi percuma.

Sejak awal, SimDif telah mendekati sesuatu dengan cara yang berbeza

Dengan cita-cita yang jelas untuk mendidik dan membimbing pengguna memahami apa yang benar-benar membuat laman web yang baik. Ini adalah aplikasi yang mesra pengguna bahkan untuk orang yang menganggap diri mereka buta huruf komputer.

SimDif mengalihkan fokus untuk menekankan perkara yang sangat penting - struktur, organisasi, dan kandungan - menunjukkan kepada orang apa yang penting untuk laman web yang jelas dan teratur. SimDif adalah perkhidmatan beretika , bukan produk yang direka untuk menjual idea palsu laman web.

Banyak tenaga dan sumber daya telah dilaburkan dalam aspek penyederhanaan dan pendidikan aplikasi dan perkhidmatannya

" Setelah menyaksikan apa yang dapat dilakukan oleh SimDif untuk penggunanya, menjadi jelas bahawa adalah perkara yang baik untuk membuatnya dapat diakses oleh semua orang. Itulah sebabnya mengapa 3 tahun yang lalu kami mula memikirkan kembali dan menulis semula semua platform dari awal " - Yorick Vince, Pengasas CEO Simple Different.

Tetapi apa sebenarnya SimDif?

Ikon Aplikasi SimDif
Ikon Aplikasi SimDif

Aplikasi Pembuatan Laman Web yang unik

SimDif adalah salah satu daripada beberapa pembangun laman web yang berfungsi sepenuhnya, dengan ciri yang sama, pada telefon, komputer dan tablet. Ini membolehkan anda beralih dari satu peranti ke peranti lain dengan mudah untuk mengedit dan menerbitkan laman web anda.

SimDif 2 adalah aplikasi untuk membuat laman web penuh, semuanya dari telefon tanpa pengetahuan teknikal.

Buat laman web dengan menambahkan halaman dan blok dan kemudian menambahkan kandungan. Blok membuat halaman, halaman membuat laman web.

Ini untuk siapa?

SimDif adalah untuk sesiapa sahaja yang ingin membuat laman web, tanpa gangguan. Majoriti pengguna hari ini adalah pemilik perniagaan kecil, guru, pelajar, komuniti dan kelab, usahawan, dan orang yang menjual perkhidmatan.

Mengapa ia dicipta?

Simple Different yang dikembangkan SimDif 2 untuk memenuhi keperluan pembuatan laman web orang di seluruh dunia, untuk membantu pengguna membina kehadiran mereka di web dan mempunyai platform untuk mengurus laman web mereka.

Sudah tersedia dalam 13 bahasa, perkhidmatan ini telah dirancang untuk diterjemahkan. Terima kasih kepada BabelDif (alat terjemahan yang dikembangkan bersama SimDif 2), aplikasi dan panduannya dapat diterjemahkan ke dalam pelbagai bahasa, oleh penggunanya sendiri. Tujuannya adalah untuk menyokong seberapa banyak bahasa dan budaya yang mungkin, terutama yang kurang diwakili di internet .

Berapa harganya?

Terdapat versi percuma, dan untuk pertama kalinya di dunia, harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Indeks ini dipanggil FairDif dan memungkinkan untuk mengira harga yang tepat untuk setiap negara. Hosting dan panduan adalah percuma untuk semua jenis laman web. Untuk melihat ciri dan harga setiap versi di mana anda berada, anda boleh pergi ke sini .

Penyetempatan: Untuk Menyokong dan Mempromosikan Bahasa dan Budaya

SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili
SimDif 2 dirancang untuk mempromosikan bahasa dan budaya yang kurang terwakili

Majoriti dunia kini boleh mengakses internet dari telefon

Terlalu banyak orang terpaksa menggunakan bahasa Inggeris atau bahasa lain yang banyak digunakan, terutamanya dari negara-negara membangun internet kerana terdapat sedikit atau sifar alat dalam talian dalam bahasa ibunda mereka. Inilah sebabnya mengapa penting untuk menghubungi pengguna tersebut dan menyelesaikan persamaan linguistik ini.

Salah satu nilai teras Simple Different adalah menghormati dan mempromosikan kepelbagaian kaya bahasa dan budaya dunia, sebelum memikirkan penukaran kewangan

Usaha Impak Sosial yang Sebenar

Masa depan sesuai di tangan seseorang

Telefon Pintar telah merevolusikan Internet. Jumlah pengguna yang terhubung telah meningkat dua kali ganda dalam 3 tahun kebelakangan. 2 bilion pengguna internet BARU di seluruh dunia telah menemui web, dan sebilangan besar orang akan melakukan perkara yang sama pada tahun-tahun akan datang.

Aplikasi pembangun laman web percuma, berfungsi dari mana-mana peranti mudah alih, dalam kebanyakan bahasa , adalah alat pemberdayaan penting.

SimDif 2 - Kesan ketara, dalam 5 bidang penting:

Menyelaraskan harga SimDif di seluruh Dunia

FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan
FairDif - Kuasa Pembelian Digunakan

Untuk membuat satu harga yang berpatutan untuk semua, memerlukan pengiraan harga yang berbeza untuk semua orang

SimDif membuat indeks khusus, FairDif, untuk mengira harga versi berbayarnya. Terima kasih kepada FairDif, harga SimDif disesuaikan dengan kos sara hidup di setiap negara. SimDif nampaknya merupakan perkhidmatan pertama di Internet yang menerapkan harga adaptif seperti ini. SimDif juga menyertakan versi percuma yang tersedia untuk semua orang.

Etika Berbeza Sederhana

Pendekatan "pengguna pertama"

Sebahagian daripada Etika Simple Different, syarikat di belakang SimDif, adalah untuk membimbing penggunanya ketika mereka membina laman web. SimDif dirancang untuk mendorong pengguna membuat dan mengatur kandungan yang ingin dilihat oleh pembaca mereka: ini juga merupakan kaedah terbaik untuk menyusun laman web untuk Google.

SimDif tidak difahami sebagai produk yang akan dibeli orang sebelum mereka berpeluang memahaminya.

Apa kata orang mengenai SimDif?

Ulasan profesional:

2019 - https://www.androidappsreview.com/2019/05/29/website-builder-for-android-app-review/ "Secara keseluruhan, Pembangun Laman Web untuk Android adalah aplikasi yang dirancang dengan sangat baik yang memberikan bidang utama yang paling penting: kemudahan penggunaan, fleksibiliti, kemampuan, dan kepanjangan"

2017 - https://appslisto.com/website-builder-review/

"Aplikasi ini telah mendapat penerimaan positif di kalangan pengguna android dengan testimoni dari peminat. Kemudahan dan kesederhanaan aplikasi telah memperolehnya lebih banyak muat turun dan penggunaan. Fakta bahawa anda tidak perlu menyewa orang lain untuk membina laman web untuk anda perniagaan adalah impian kebanyakan pemilik perniagaan di luar sana dan pembangun laman web SimDif telah menjadikan impian itu menjadi kenyataan "

2015 - https://web-builder-app.com/

"SimDif jelas memikirkan dengan teliti bagaimana prestasi laman web yang dibuat oleh pengguna mereka, baik untuk pelawat laman web dan untuk hasil mesin pencari. Secara keseluruhan, kombinasi kemudahan penggunaan dan konsistensi kemampuannya untuk membuat laman web di Android, iPhone, iPad, dan desktop tidak dapat ditandingi. "

Penilaian dan ulasan pengguna di gedung Google Play:

Stefanie Bollmann

21 November 2018 - ★★★★★

"Saya melihat pelbagai aplikasi pembangun laman web sebelum memilih untuk menggunakan SimDif dan saya tidak pernah menyesal dengan pilihan saya. Ini yang terbaik: mudah untuk mengurus dan mengemas kini laman web dari semua peranti dan menerbitkan dalam sekelip mata. Apabila saya tidak dapat menyelesaikan masalah sendiri Saya mendapat bantuan pantas dari pasukan perkhidmatan pelanggan yang baik. Cadangkan ia 100% "

Clive Cooper

19 November 2018 - ★★★★★

"Memandangkan aplikasi ini sebagai ujian yang adil, sangat mengagumkan. Ia melakukan apa yang saya harapkan dan melakukannya dengan baik. Aplikasi yang sangat intuitif. Saya dapat melihat diri saya memilih versi pro akhirnya tetapi buat masa ini, versi percuma baik-baik saja. Baiklah pemaju selesai. "

Danoz Directo

3 November 2018 - ★★★★★

"Hebat, mudah digunakan serta mempunyai ciri-ciri percuma tetapi saya akan menggunakan versi pro kerana saya kagum."

Moomin74

28 Oktober 2018 - ★★★★★

"Pembangun laman web dan aplikasi hosting yang hebat. Sangat mudah untuk menguruskan semuanya dari satu aplikasi."

Chidi Edward Nnaji

1 Oktober 2018 - ★★★★★

"SimDif adalah salah satu kaedah termudah untuk membina apa sahaja jenis laman web. Bahkan orang baru boleh menggunakan SimDif."

Untuk Akhbar

Kit akhbar merangkumi:

Siaran akhbar

Penerangan aplikasi

Ikon / logo SimDif 2

Tangkapan Skrin untuk Android, iPhone, dan iPad

Logo Berbeza Sederhana