Mengenai Simple Different

Mengenai Simple Different

Menu

Siaran Akhbar

SimDif 2 keluar sekarang

Misi SimDif adalah untuk membantu orang belajar bagaimana membuat laman web yang berfungsi untuk diri mereka sendiri. Pada tahun 2012 aplikasi tersebut menjadi aplikasi pembangun laman web pertama di iOS dan Android dan sejak itu ia berkembang dari mulut ke mulut.

SimDif 2 kini menjangkau liputan dan tekan untuk menarik khalayak yang lebih luas di seluruh dunia dan membantu lebih banyak orang membuat laman web yang baik.

SimDif adalah projek impak sosial yang bertujuan memperkasakan seramai mungkin orang. BabelDif diciptakan untuk memungkinkan menerjemahkan aplikasi ke dalam berbagai bahasa , dan FairDif ditubuhkan untuk memberikan harga yang diindeks PPP yang adil untuk versi Smart dan Pro. Terdapat juga versi percuma.

Sejak awal, SimDif telah mendekati sesuatu dengan cara yang berbeza

Dengan cita-cita yang jelas untuk mendidik dan membimbing pengguna memahami apa yang benar-benar membuat laman web yang baik. Ini adalah aplikasi yang mesra pengguna bahkan untuk orang yang menganggap diri mereka buta huruf komputer.

SimDif mengalihkan fokus untuk menekankan perkara yang sangat penting - struktur, organisasi, dan kandungan - menunjukkan kepada orang apa yang penting untuk laman web yang jelas dan teratur. SimDif adalah perkhidmatan beretika , bukan produk yang direka untuk menjual idea palsu laman web.

Banyak tenaga dan sumber daya telah dilaburkan dalam aspek penyederhanaan dan pendidikan aplikasi dan perkhidmatannya

" Setelah menyaksikan apa yang dapat dilakukan oleh SimDif untuk penggunanya, menjadi jelas bahawa adalah perkara yang baik untuk membuatnya dapat diakses oleh semua orang. Itulah sebabnya mengapa 3 tahun yang lalu kami mula memikirkan kembali dan menulis semula semua platform dari awal " - Yorick Vince, Pengasas CEO Simple Different.